Omzetten van kleuren

U wilt een kleur te vertalen van de ene kleur naar een ander systeem. Bijvoorbeeld van RAL naar NCS of van NCS naar RAL. Of NCS kleuren naar Sikkens kleuren, en andersom. 

Heeft u een kleur die u wilt laten omzetten naar een ander kleursysteem? Of heeft u vragen of hulp nodig of een speciale kleur? Maak dan gebruik van onze kleuromzet service.  Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste vertaling.  

We bieden je de hulp om je kleur van een specifieke notatie naar de dichtstbijzijnde overeenkomende notatie in een ander systeem te vertalen. De vertaling wordt visueel uitgevoerd door een kleurexpert in het laboratorium van het Nederlands Kleur Instituut.

U kunt de kleur ook eenvoudig vinden met de ColorReader en ColorReaderPro bijvoorbeeld. 

 Als klant is het belangrijk om te weten dat een exacte vertaling moeilijk te verkrijgen is. De kans is groot dat er kleurverschillen ontstaan die niet wenselijk zijn. Helemaal als de kleuren worden toegepast en moeten matchen bij andere kleuren. Dit is te wijten aan het feit dat de meeste kleursystemen van elkaar verschillen en bijvoorbeeld kunnen variëren; het aantal kleuren inbegrepen, glans of effectkleur. We vertalen naar de visueel dichtstbijzijnde notatie van het gevraagde kleursysteem. 

Klik hier voor de kleuromzet service.

Vragen?

NCSkleuren.nl,

Stichting Nederlands Kleuren Instituut,

of bel ons : 075-6169977Never miss a good story!

 Subscribe to our newsletter to keep up with the latest trends!

Geoptimaliseerd door Optimole