100 nieuwe NCS kleuren

NCS introduceert 100 nieuwe NCS standaard kleuren 

– Perfect voor interieur, exterieur and productontwerp

NCS Colour Point Nederland - Over ons

logo_home

Welkom op onze website NCS kleuren. Het NCS Colour Point in Nederland.

Deze website is een initiatief van, onderdeel en eigendom van Stichting Nederlands Kleuren Instituut. Het Nederlands Kleuren Instituut (SNKI) is het kennis- en adviescentrum voor kleur. Het SNKI heeft als doel de Nederlandse samenleving te dienen door het beschikbaar maken van kennis en vaardigheden, producten (RAL, NCS, VeriVide) voor diegene die de BV Nederland willen versterken op het gebied van kleur, kleurtoepassing en kleurtechniek.

Kleur wordt steeds belangrijker. De impact van kleur op het welzijn van de mens wordt vaak onderschat. 62 tot 90% van alle reacties informatie wordt bepaald door kleur. Het juist toepassen van kleur en kleurbeleving is essentieel voor ons milieu en onze economie. Door het juist toepassen van kleur draag je mee aan het welzijn van de mensen, en daarmee mee aan een duurzame en circulaire economie.

Met de oprichting van het SNKI is een aanpreek punt gekomen voor kleurbeleving, kleurtoepassing en kleurtechniek. Door onze jaren lange kennis en ervaring met het NCS Kleuren, Natural Colour System, als NCS distributeur kunnen wij u optimaal van dienst zijn! Wij leveren de producten van NCS Kleurensysteem en NCS trainingen en workshops meer dan 30 jaar!

Wij  kunnen  u  helpen  met NCS  kleurnotaties  en uitleg over  het NCS  systeem en NCS producten. Maar ook over kleurproblemen en andere issue met betrekking tot kleur en NCS.  

Voor onze opleidingen en kleurenworkshops over het NCS systeem en kleuren combineren kunt u terecht bij de Nederlandse kleurenschool. 

Alle intellectuele eigendomsrechten, intellectuele-eigendomsrechten van de NCS colour System - Natural Colour System ® © - NCS producten en diensten zijn het eigendom van NCS Colour AB.

Neem contact met ons op:

Het SNKI is ontstaan uit Color Technics (voorheen Total Color Technics), NCS Colour Centre Nederland, het Nederlands Kleuren Centrum en de Stichting Nederlandse Kleurenschool.