“De lage chromatische kleuren staan constant in onze toplijst van bestverkochte kleuren.”

NCS Colour heeft 100 nieuwe standaardkleuren toegevoegd aan het lage verzadigingsbereik om gebruikers meer opties en controle te geven bij het hanteren van deze kleuren. Lage verzadigde kleuren spelen een cruciale rol in architectuur, interieurontwerp en productontwerp. Wanneer we kleurstalen bekijken die zich in dit kleurbereik bevinden, kan het vaak lastig zijn om onderscheid te maken tussen verschillende tinten. Bestaat er zoiets als een perfect wit? Hoe maak ik een keuze tussen verschillende grijstinten om de juiste nuance te bereiken? Is deze tint te grijs of neigt deze meer naar beige? Wat geeft die diepere kleur net dat vleugje sereniteit? Zelfs een subtiele verzadiging kan een gevoel creëren dat een neutrale kleur niet kan evenaren, en kleine nuances in tint kunnen een aanzienlijke impact hebben op het uiteindelijke ontwerp.

Vier kleurvlakken

De 100 nieuwe NCS-standaardkleuren zijn ingedeeld in vier kleurvlakken. Binnen het NCS-systeem worden lage verzadigde kleuren het meest gebruikt, met uitzondering van de echte neutrale kleuren. De focus van deze nieuwe kleuren ligt op het gebied tussen geel en rood in de NCS-kleurcirkel. Dit gebied omvat kleuren zoals beige en bruin (die als nuances van oranje worden beschouwd) en roze (die als nuances van rood gelden). Bovendien is de kleur “Wit” van groot belang. Hoewel er talloze witte nuances beschikbaar zijn, hebben de meeste een Blackness-waarde tussen 05 en 10, en een verzadigingswaarde tussen 00 en 02 volgens het NCS-systeem. Om deze reden voegen we twee nieuwe nuances toe in dit spectrum, namelijk 0601 en 1001, die overeenkomen met de meest populaire wittinten naast de bestaande standaard NCS-waarden.

Index 1950 wordt Index 2050

NCS Index is het meest populaire NCS Colour-product, dat wereldwijd door kleurprofessionals en enthousiastelingen wordt gebruikt. Nu hebben we een nog betere NCS Index gemaakt. Op basis van feedback van duizenden gebruikers en talrijke gebruikerstests is er een nieuwe NCS Index op de markt gekomen. Met de toevoeging van 100 nieuwe NCS Standaardkleuren is de NCS Index 1950 veranderd in NCS Index 2050.

NCS Index 2050

100 NIEUWE KLEUREN, NIEUWE SORTERING EN FUNCTIES

Index 2050

De NCS Index is opnieuw ontworpen, wat gebruikers in staat stelt om kleuren sneller te vinden en de kleursortering gemakkelijker te begrijpen. Met deze kleurenwaaier kunt u snel een NCS Standaard-kleur vinden. De NCS Index is handig om mee te nemen als een complete kleurreferentietool. De meest gebruikte lage verzadigde witte, grijze en zwarte kleuren zijn verzameld in een aparte sectie voor eenvoudige toegang en gebruiksgemak.

  • 100 nieuwe NCS-standaardkleuren
  • Nieuw omslagontwerp en sorteren
  • Nieuwe functies en verbeteringen

Een greep uit de nieuwe NCS producten

 

NCS Block 2050

Een eenvoudig te gebruiken kleurentool voor een goede kleurbeoordeling, waarbij elke kleur kan worden gedraaid en afzonderlijk of in vergelijking met andere kleuren kan worden bekeken. De perfecte tool voor u die in een winkel, showroom of met kleurdesign werkt .

 

NCS Album 2050

Kies, vergelijk en presenteer uw kleurontwerp met dit complete assortiment uitneembare NCS Standard kleurstalen. 

De meest universele NCS-ontwerptool die wordt gebruikt door ontwerpstudio’s, architectenbureaus en andere teams die continu met kleurontwerp werken 

 

NCS Atlas 2050

Het ideale hulpmiddel om met klanten te praten over kleurontwerp opties en hen te begeleiden naar de perfecte kleurkeuze. Alle NCS 2050 standaardkleuren worden weergegeven in de NCS Atlas , waarbij elke kleurtoon een eigen pagina heeft .

 

NCS Box 2050

Het ideale kleurenhulpmiddel voor interactief studiowerk en kwaliteitscontrole, omdat het kleuren op groot formaat weergeeft , zodat je ze beter kunt beoordelen .Het meest geschikt voor kleurbeslissingen voor grotere oppervlakken en voor visuele kleurbeoordelingen in productie en kleurkwaliteitsbeheer.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Never miss a good story!

 Subscribe to our newsletter to keep up with the latest trends!

Geoptimaliseerd door Optimole