Een compleet assortiment van kleur trainingsmateriaal. Het NCS studiemateriaal biedt u een unieke kans om te werken met nauwkeurige kleurstalen. In een zorgvuldig geplande reeks van interessante processen wordt met behulp van het studiemateriaal het oog getraind op het waarnemen van overeenkomsten en verschillen tussen de kleuren. Door deze oefeningen train je de vaardigheden die nodig zijn om kleuren te analyseren en te beschrijven. De nadruk ligt op het waarnemen en analyseren van kleur en de mogelijkheid om te beschrijven wat je ziet, in plaats van de vaardigheid van het mengen van pigmenten.

De kennis die is opgedaan met de NCS oefeningen zal een basis vormen voor het leren over het mengen van kleuren met pigmenten of het mengen van digitale kleuren op het scherm. De NCS oefeningen zorgen voor een beter begrip van wat we zien en hoe we kunnen beschrijven wat we zien. Door te focussen op wat we waarnemen en te documenteren van deze ervaringen, wordt een heel scala aan nieuwe kennis over kleur ontwikkelt.

De oefeningen zijn beschikbaar los beschikbaar, als studenten set en in een handleiding voor de docent als teacher guide.

  

 

Meer NCS oefeningen

Never miss a good story!

 Subscribe to our newsletter to keep up with the latest trends!

Geoptimaliseerd door Optimole